Over ons

Wie wij zijn

Product Information Management

Waar wij voor staan

Together

U heeft de kennis van uw bedrijf, wij hebben de kennis van commerce en PIM. Door deze kennis te combineren kunnen we samen komen tot de beste oplossing voor uw uitdaging.

Improve

We zijn niet perfect, maar we leren van elke misstap. Door onze methodieken en vaardigheden constant te verbeteren, in zowel consultancy als development. Heeft u een uitdaging? Wij kijken ernaar uit om uw business te verbeteren.

Agile

De markt en de software blijft zich in sneltreinvaart ontwikkelen. Dat is waarom wij ons wendbaar opstellen, om plaats te maken voor elke uitdaging die u heeft. Wij passen ons aan, aan iedere situatie, zodat we uw wensen kunnen ondersteunen.

Team Summica

Een team van specialisten

Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en samen vormen we een team. Bij Summica streven we gezamenlijk naar het allerbeste voor onze klanten. We werken nauw samen met de klant en zijn ook bereid om bij de klant op locatie te werken.

Onze medewerkers hebben veel ervaring aan klantzijde. Hierdoor begrijpen we onze klanten en hebben wij veel kennis van de uitdagingen waarmee onze klanten dagelijks te maken hebben. We spreken dezelfde taal en stoppen niet voordat de klant tevreden is.

Maak kennis met ons team

PIM succesvolle verkoop

Wij werken met

Hybris software partner
gs1
Sparque partner

Ben je nieuwsgierig naar ons, onze diensten en onze aanpak?